7 maj 2008

sämäster ijen galet!

Alltså... nu har vi varit ock kolat på amsterdam! myket roligare än det damm som ämma ock henke sparar på under vår säng! ock desutom såg vi massa anat knas... fast inget damm alls faktiskt när jag tänker efter... hmm! I hålland som det heter där vi var så är folk helt knäppifierade. överalt så siksakar knarkifierade hålländare runt i träskor och trampar ner tulpanisar... tulpanisar används som mark i hålland isälet för gräs ock jord ock trotoarisar som här hema. fast det är mer som är konstifierat okså! i hålland äter man inte mat man äter svampisar istälet. det kanske låter tråkigt tyker ni att bara äta svampisar men... hihiii.... hiii.. pffff... det är det inte! en anan sak som är bra med hålland är att alla får göra som dom vill. tilleksempel får man pömsa inan pömstajm utan att det är förbjudifierat! såna knäpifierade förbjud tyker jag ock kossan att henke ock ämma ska ta bort här hema okså!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni pool i trädgården? (Nä, men vi har damm under sängen)

Kul va. :)

Kossan o Nisse sa...

hiiiiihii... pool i trädgården... knasigt. jag kan okså skämta!

har ni troll i köket? (nä, det har vi inte)

Hihii!

Björnmamman sa...

Hej era knasbollar! Här kommer ett till roligt skämt: Det var två älgar som satt i ett träd. Då kom en ubåt och landade i trädet mitt emot. Då sa den ena älgen till den andra: "Bor han där?" Den andra svarade: "Ja"

Hii hii

Kossan o Nisse sa...

det här var det roligaste jag har läst på länge med så myket skämtifierande i värdsklas!!! undrar om man kan jöra värdens roligaste skämt genom at kombinera alla historjer?

Det var en dammig pool med en säng ovanpå som det bode en ubåt med et troll.. och ett träd i. Sen kom en älg och sa "var ligger köket?"

hii... mmm.. nä det blev inte så roligt... knasigt!?